Η bwin, Επίσημος Εθνικός Χορηγός της EuroLeague Basketball

H Euroleague Basketball, o κορυφαίος ευρωπαϊκός αθλητικός οργανισμός, και η bwin, η κορυφαία εταιρεία online αθλητικού στοιχηματισμού και τυχερών παιγνίων, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία πολυετή χορηγική συνεργασία, η οποία ήδη έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία. Η νέα συμφωνία έχει διάρκεια έως τη σεζόν 2021 – 2022 και η bwin αποτελεί τον Επίσημο Εθνικό Χορηγό των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων μπάσκετ: Turkish Airlines EuroLeague και 7DAYS EuroCup.

Η bwin συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα brand παγκοσμίως στην αγορά των τυχερών παίγνιων και του αθλητικού στοιχηματισμού, με τη μοναδική τεχνολογική της πλατφόρμα. Βρίσκεται στην κορυφή αγορών όπως της Γερμανίας, του Βελγίου, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ελλάδας και της Ισπανίας. Εκτός από τον αθλητικό στοιχηματισμό, η bwin προσφέρει επίσης ευρύ φάσμα επιλογών στο καζίνο και το πόκερ, είτε μέσω κινητών συσκευών είτε μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Η bwin στηρίζει ενεργά τον αθλητισμό μέσω των χορηγιών και εκτός από Επίσημο Εθνικό Χορηγό του οργανισμού Euroleague Basketball, αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ΚΑΕ Ολυμπιακός, καθώς επίσης και χορηγό των μεγαλύτερων δρομικών events της χώρας. Παράλληλα, μέσω του προγράμματος «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών», υποστηρίζει 18 Έλληνες πρωταθλητές. Τέλος, μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης bwincares, η bwin ανταποδίδει στην κοινωνία την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που της δείχνει, στηρίζοντας το έργο Οργανισμών και Ιδρυμάτων.

Κατά τη διάρκεια της έναρξης της νέας χορηγικής συνεργασίας ο κ. Roser Queralto, Chief Business Development Officer της EuroLeague Basketball και ο κ. Adam Lewis, Chief Marketing Officer της bwin δήλωσαν:

Roser Queralto, EuroLeague Basketball:«Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε στην οικογένειά μας τη bwin σε μία από τις πιο σημαντικές "στρατηγικές" αγορές μας. Η bwin είναι ένα αξιοσέβαστο όνομα στην αθλητική βιομηχανία και μεταξύ των φιλάθλων. Η συγκεκριμένη συμφωνία βοηθά την EuroLeague να εξαπλωθεί σε μεγαλύτερη μάζα φιλάθλων»

Adam Lewis, bwin: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για το γεγονός ότι ενώνουμε ξανά τις δυνάμεις μας με την EuroLeague. Το μότο μας είναι "ζήσε τη δράση" κι αυτό ακριβώς προσφέρει η χορηγική συνεργασία μας στους πελάτες μας και τους φίλους του μπάσκετ».

Ως μέρος της συμφωνίας, η bwin θα φέρει το τρόπαιο της Turkish Airlines EuroLeague στα γήπεδα της Ελλάδας και της Ισπανίας όπου θα διεξαχθούν αγώνες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.