Μεγάλη Στρατηγική συνεργασία 5 ετών bwin – Ολυμπιακού

Από το 2018 η bwin αποτελεί το Μεγάλο Χορηγό της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στηρίζοντας τις προσπάθειες της ομάδας των ερυθρόλευκων για την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης. Το brand της bwin θα προβάλλεται στην επίσημη εμφάνιση του Ολυμπιακού έως τη σεζόν 2022-2023 και η χορηγική συνεργασία των δύο κορυφαίων brands θα περιλαμβάνει ξεχωριστές κοινές δράσεις τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Η bwin αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα brand παγκοσμίως στην αγορά των τυχερών παίγνιων και του αθλητικού στοιχηματισμού, με τη μοναδική τεχνολογική της πλατφόρμα. Βρίσκεται στην κορυφή αγορών όπως της Γερμανίας, του Βελγίου, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ελλάδας και της Ισπανίας. Εκτός από τον αθλητικό στοιχηματισμό, η bwin προσφέρει επίσης ευρύ φάσμα επιλογών στο καζίνο και το πόκερ, είτε μέσω κινητών συσκευών είτε μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Η bwin στηρίζει ενεργά τον αθλητισμό μέσω των χορηγιών και εκτός από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, αποτελεί τον Επίσημο Εθνικό Χορηγό της Turkish Airlines EuroLeague, καθώς επίσης και χορηγό των μεγαλύτερων δρομικών events της χώρας. Παράλληλα, μέσω του προγράμματος «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών», υποστηρίζει 18 Έλληνες πρωταθλητές. Τέλος, μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης bwincares, η bwin ανταποδίδει στην κοινωνία την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που της δείχνει, στηρίζοντας το έργο Οργανισμών και Ιδρυμάτων.

Κατά τη διάρκεια της έναρξης της συνεργασίας ο κ. Νίκος Λεπενιώτης, Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο κ. Adam Lewis, Chief Marketing Officer της bwin δήλωσαν:

Νίκος Λεπενιώτης: «Είμαστε ενθουσιασμένοι και περήφανοι για την εξαιρετική αυτή συνεργασία με τη bwin BWIN. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα brands παγκοσμίως στην αγορά των τυχερών παιχνιδιών και μεταξύ άλλων έχει συνεργαστεί με παγκόσμιους αθλητικούς ποδοσφαιρικούς κυρίως κολοσσούς όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μίλαν και η Μπάγερν ενώ για 1η φορά συνεργάζεται με Ελληνικό αθλητικό οργανισμό. Η επιλογή της bwin να προβάλλει το λογότυπο της στη φανέλα του Ολυμπιακού για τα επόμενα 5 χρόνια, μας γεμίζει ευθύνες αλλά αποτελεί για εμάς και μια δικαίωση των προσπαθειών των τελευταίων ετών, για διεθνοποίηση του brand του Ολυμπιακού και επέκταση της εμπορικής δυναμικής τους οργανισμού μας εκτός των Ελληνικών συνόρων, εκεί όπου πλέον θα στρέψουμε όλη την προσοχή μας τα ερχόμενα χρόνια. Επιπλέον, είμαστε σίγουροι ότι μαζί με τη bwin θα δημιουργήσουμε μοναδικές στιγμές χαράς για τους φιλάθλους μας και ελπίζουμε, μέσα από τις επιτυχίες της ομάδας μας, να στηρίξουμε τους στόχους της bwin τόσο σε Ελληνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο!»   

Adam Lewis:  «Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάμε αυτήν τη μακροχρόνια συνεργασία με ένα Κλαμπ του μεγέθους και της ιστορίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Μοιραζόμαστε μαζί του τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι και το στόχο να πρωταγωνιστούμε ο καθένας στον τομέα του, στο υψηλότερο επίπεδο. Η bwin έχει μια περήφανη ιστορία χορηγικών συνεργασιών με πολλά από τα μεγαλύτερα ονόματα στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που είμαστε στη θέση να υποδεχθούμε την ΚΑΕ Ολυμπιακός στο χορηγικό μας portfolio, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, τις ποδοσφαιρικές ομάδες των Ατλέτικο Μαδρίτης, Ίντερ, Μπορούσια Ντόρτμουντ και Βαλένθια. Ευχαριστούμε την ΚΑΕ Ολυμπιακός και προσδοκούμε σε μια πολύ παραγωγική χορηγική συνεργασία που θα αποφέρει επιτυχίες μέσα και έξω από το γήπεδο».